torsdag 31. mars 2011

Trodde at vinteren var over :( og stribet djævlehue :)

Sånn ser været ut her i Fredrikstad i dag, vi var lovet regn og fikk dette her :(  Hvis dette er ment som en spøk du værgud der oppe å er det ikke første april før imorgen altså :( Og nå som nesten all snøen var borte også da :(
Har strikket en stribet djævlehue i str 1 år men har muligens strikket knytebåndene på et forkjært sted, noen som har erfaring med slike luer? Syntes de kom så høyt opp når de ble strikket lenger opp, en ettåring har jo ikke så lite fjes heller, forrvirret her. Ellers tenkte jeg at jeg skulle prøve å bruke opp litt reste babygarn på prematurluer og sokker. Siden luene bare er ca 10 cm lange er det jo ikke store jobben. Ha en fortsatt fin uke derute :)


6 kommentarer:

Anita Tørmoen sa...

Denne vinteren ble så mye lengre enn jeg hadde trodd! Snør her i Moss også:(

Popsinune sa...

Hvitt på denne siden av fjorden også. Og det la en real demper på vårfølelsen kan du si. Men forhåpentligvis så smelter det fort igjen!

GURO sa...

husker du at det var slik i fjord også.. husker tullipanene mine sto i snø til kneet :-) ha en fin dag og herlig djevel lue

Hege sa...

Så flott djevellue du har strikket :-) Men båndene er strikket for langt nede, de skal være i spissen, for at spissen skal omslutte ørene :-)
Ja, denne vinteren har vært lang, men nå står våren for tur, vi har hatt et par vårdager i Bergen nå, utrolig nok :-)

Vilma sa...

hej kristin

du vinder en 6 og trøste præmie , send mig din adresse :-)

Klem Vilma

Anlen sa...

Lua ser stilig ut, men eg trur nok at du bør flytte banda litt:)