torsdag 21. mars 2013

Operasjon påskekos-jeg har fått pakke og garnkjøpI dag kom min pakke i Operasjon påskekos 2013, det var dessverre et par  hull i den og det er jo synd for giveren. Men om vi begge har riktig flaks er dette innholdet: servietter, sjokolade, rosa påskehøner og et deilig gult pt2 nøste for påskekreativiteter. Så tusen takk Ann-Kristin for kjempefin pakke :-)
Måtte bare blogge et lite garnkjøp fra 123.knit. Jeg har bestilt litt mer Peruvian Highland wool og et deilig karrygult nøste New Zealand lammeuld. Fargen er utrolig mye mer intens enn på bildet, og jeg hadde egentlig tenkt å bruke det sammen med et naturfarget et, men etter å ha sett det sammen med et lysegrått garn vet jeg hva jeg må gå for etterhvert. Jeg var også utrolig heldig med det grå nøstet for det var samme innfarging som de jeg kjøpte før jul. Kjekt :-)
Ha en god påske alle sammen :-)

5 kommentarer:

Ruths datter sa...

Det var en flott pakke du fikk. Kjekt. Flott garnkjøp også. Blir vel noe fint av dette. God påske til deg.
Klemz

Jorun sa...

Så morsomt med pakke. Neste gang det er gavebytte skal jeg henge meg på!
Var med på noen julegave og kalender- runder for noen år siden og syns det var veldig koselig!
Ha en fin dag!

Anonym sa...

Supert med påskekos! Jeg har også fått min pakke og er kjempefornøyd :-D Fin garnpakke også, jeg kjøper ikke for tiden så den forbigår jeg kjapt hehe;-)

Martine sa...

Så fin pakke du fikk! Jeg er også superfornøyd med min, håper bare den jeg sendte til også ble glad ;) Kjempekjekt initiativ av deg, det var superkoselig å vente på pakke i posten. Jeg har skrevet et blogginnlegg om det, jeg også, og har linket til deg ;)
Ønsker deg en riktig god påske! Klem

Anonym sa...

Så fin pakke nydelig farge på garnet ditt! God påske:)