torsdag 6. oktober 2011

Utakk er verdens lønn og feilsendt garn

Give aways er og blir risikosport, jeg er ikke sikker på om det lilla skjerfet i Indiecita Alpaca farge lavendel ikke er noen bra nok premie eller hva det er men vinneren har ikke kontaktet meg. Derfor har jeg slettet vinneren i innlegget under og sier det sånn at hvis noen vil ha skjerfet så er det først til mølla i kommentarfeltet under her. Ikke nok med det så hadde jeg bestilt den fargen vinneren av hovedpremien ønsket seg på nett og skrev klart og tydelig i kommentarfeltet-slik de ba om-at pakken skulle sendes til henne. Så henter datteren min posten i dag og roper: mamma, du har fått en stor pakke i posten i dag. Og jo da, garnet kom raskt det, skikkelig god service,men til meg istedet for vinneren grrrrrrrrrrrrrr. Så Ann-Iren jeg må bare på posthuset en tur først. Kommer ikke til å fortelle dere hvor det kommer fra, men tør ikke bestille gaver til andre enn meg sjøl derfra lenger da. Så nå har jeg fått ut gørra for i dag....trur eg...

4 kommentarer:

Pia sa...

Det vil jeg da rigtigt gerne......

gyldenkron sa...

Huff, jeg håper virkelig ikke jeg var vinneren, for da griner jeg. For jeg hadde virkelig lyst å vinne.

A-I sa...

Det var da voldsomt til krøll det ble med dette da! Ikke stress med å komme deg til postkontoret, jeg er bare supertakknemlig over å ha vunnet en så flott premie jeg så om den hadde kommet i dag eller om den kommer neste uke spiller ingen rolle! Når det kommer blir jeg uansett sikkert bare kjempefrist til å starte på prosjektet jeg har funnet til det også, og det har jeg strengt tatt ikke tid til! hehe ;)

Elin sa...

Så trist at det ble så mye krøll når du er så snill å gi bort så flotte ting....Håper likevel du får en kjempefin helg:-)