søndag 25. desember 2011

Kreagaver fra Danmark og hemmelig venn på Hobbyboden

 I året maktet jeg desverre ikke å være med på Unikarinas - Den kreative pakkekalender. Det er en riktig hyggelig lek, men med mange kreajulegaver på lista så ville jeg selv kunne være med på å styre når en eventuell slik gave skulle være ferdig. Så da tok jeg kontakt med min søte venn Karina som jeg sendte gave til i Operation Påskeglad for et par år siden og spurte om hun ville være med på en miniutgave av kalenderen. Bare at pakken skulle nå fram til den 24. desember og ligge under treet. Og så snill som Karina er så sa hun ja <3 Og se for en flott pakke jeg fikk, flotte øredobber, ring, smykke/armbånd og en liten sminkepung og deilig te. Pakken falt i veldig god smak, og legg merke til hovedfargen på sminkepungen-lilla, min yndlingsfarge <3. Tusen takk Karina, du har laget en pakke som traff meg midt i hjertet, tenk at du kjenner meg så godt bare fra en blogg <3


 Julaften var også dagen for å åpne pakken fra min hemmelige venn på Hobbyboden og se hva jeg fikk : Deilig ull/alpakkagarn fra Du store Alpakka og Regia sokkegarn. Flotte knapper til store og små, oppskrift på babysokker og Agnethes skjerf. Et lite julehefte fra Alt om håndarbeide med forslag til mange søte julekreativiteter og masse te <3 I tillegg fikk jeg et flott heklet julehåndkle :) Tusen takk til min hemmelige venn, pakken falt i veldig god smak.

Så er julaften over og da er det bare å nyte resten av høytiden. Siden jeg er høygravid og ikke har så stor ork feirer vi den uten å ha flere selskaper selv dette året. Vi skal i stedet besøke litt familie og jenta vår på 9 år skal være med på romjulscup i håndball så det skjer litt allikevel. Og så får jeg selvfølgelig masse tid til å strikke ;)
Og til slutt vil jeg hilse til alle mine lesere og spesielt en, nemlig  LivM som alltid tar seg tid til å glede andre og legge igjen hyggelige hilsner, fortsatt GOD JUL og et riktig GODT NYTT ÅR ønsker jeg dere.

6 kommentarer:

reSIRIkulert sa...

Jammen mange og kreative, flotte gåver! ;o)

Vilma sa...

God Jul Kristin , er det pige eller dreng som du får ?

Ulla-Bella sa...

Så mange fine ting du har fått:) Ønsker deg en fortsatt god romjul:)

Soline sa...

Ha en fortsatt fin romjul!

KDS sa...

Åhr skønne blogveninde... er så glad for at du spurgte :)
Og har du hørt det....JEG ELSKER MIN STRIBEDE HUE!!
Den anden har slet ikke fået lov endnu...hihihi. Men det kommer til foråret :)
RIGTIG GODT NYTÅR TIL DIG OG DINE:D
Knus K

Anlen sa...

Så flotte gåver!! Godt nytt år til deg, håper det blir eit år fylt av kreative krumspring:)