fredag 22. oktober 2010

Beautiful blogger award og oppdatering på Tappan Zee

Jeg er så heldig å ha fått en award av Jordmor-Hanne. Tusen takk Hanne, det var koselig.
Så nå skal jeg dele 7 ting med dere som dere mest sannsynlig ikke vet om meg.

1. Jeg har vært i førstegangstjeneste, det var i 1991 og skal jeg være helt ærlig så synes jeg at jenter i Forsvaret skulle satse på en befalsutdanning av en eller annen grad, det er det som er mest utfordrende.
2. Jeg jobba i to forskjellige nærradioer ( ikke samtidig) fra jeg var 16 til jeg var 24/25. Der var jeg tekniker og etterhvert programleder. Det var mye moro og for en som er allsidig i smaken  fra hardrock til klassisk og opera så er det gull å jobbe med.
3. Jeg gikk arbeidsledig en tid etter å ha fått den eldste og da tok jeg truckførerkurs. Praksisen hadde jeg på et trelastlager hvor jeg kjørte laaaange plankestabler både forlengs og sidelengs.
4. Jeg er Unicef fadder og selv om ikke jeg er rik er det en forsvinnende liten del av vår månedsinntekt som kan bidra til å gjøre det bedre for andre der de bor. Jeg tror på bistand fordi det er med på at folk kan bo der de født og antakelig trives best, og ikke minst at utviklingen skal skje på mottagernes prinsipper. Det nytter ikke å sende en traktor når man hverken har deler eller mekanikere og drivstoff. Man må ta utgangspunkt i det som er, feks kjøpe husdyr og trekkdyr og la det gå derfra.
5. Jeg er som tidligere sagt ikke morgengretten, men noe A-menneske blir jeg allikevel aldri.
6. Jeg har lett for å overdrive ting, enten strikke hele tiden, lese hele tiden eller være på nettet hele tiden. Den gyldne middelvei har trolig hoppet over meg.
7. Jeg var følsom før men etter at jeg fikk barn spruter tårene stadig når jeg ser noe rørende på tv .Om det er noen som gråter eller bare er veldig glad er det samme, ut kommer flommen.

Så kommer det vanskeligste, jeg skal utfordre 7 nye mennesker, jeg har tenkt litt og kommet til at det må bli :


Håper dere vil gi awarden videre til 7 andre herlige bloggere.
Ellers kan jeg melde at Tappan Zee er ferdig, trenger bare noen knapper og litt blokking så er det gjort. Den ble litt vid i halsutringningen synes jeg, men er jo god og varm da. Bilder følger senere.

4 kommentarer:

gyldenkron sa...

Spennende å høre litt om deg :)
Ha en fin helg

Trillemor sa...

Tillykke med awarden. Jeg glæder mig til at se billeder af din nye cardigan:) God weekend eller hedder det helg på norsk? :)

Unknown sa...

Takk for hyggelige hilsner :) Trillemor,i Norge sier vi helst helg, men det kommer an på hvor man bor og hva en foretrekker selv tror jeg. Jeg må få kjøpt knapper til cardiganen, men det ble ikke som jeg hadde planlagt i dag :)

Unknown sa...

Og Trillemor og Gyldenkron, god helg til dere også :)