fredag 20. mai 2011

Se hva jeg har fått ( og Nessie og Karius)

Da jeg kom i barnehagen i går  for å hente junior stod det en mystisk pakke til meg på plassen hans.  Personalet kunne røpe at det var mammaen til et av barna som hadde lagt den der. Denne mammaen er ikke en hvem som helst mamma, det er Silja Devine, en utrolig kreativ dame som er opphavet til endel gratisoppskrifter på sjal og lignende på Ravelry, hun er en dedikert spinner , strikker, hekler og sømutdannet. Silja har nå laget disse box bagene og funderer på om hun i framtiden skal produsere noen flere av disse for salg. Følg i såfall med på bloggen hennes for nærmere informasjon. Disse bagene rommer et lite strikketøy, feks 2 nøster og magic loop sokker. Eller hva du måtte foretrekke å putte oppi. En ting er i allefall sikkert og det er at jeg var veldig rørt og glad for gaven :)  Tusen hjertelig  takk Silja <3


 
Så er også Kariusen og Nessien min ferdig og kameraet svikter som vanlig.  Kariusen er i Indiecita Alpaca Fleece, farge Lavendel. Nessien er i Drops Delight, en dyp lilla, grønn/blå og ganske skarp grønn farge.
 Jeg er litt usikker på om jeg skal beholde dem selv, får se om noen melder sin interesse for dem ;)


Til slutt så vil jeg fortelle at sommertoppen jeg startet på i September i fjor nå muligens er ferdig, jeg skal prøve den på datteren min senere i dag og den er i eget design. Mitt første som jeg synes er litt sprekt for å si det sånn, og det er justert etter at dette bildet ble tatt så da er det bare å vente i spenning til dattra mi våkner litt senere i dag ( ja jeg natterangler hi hi). Slik at hun kan få prøvd herligheten. Så nå bare gleder jeg meg til finishen så jeg kan begynne å tenke på andre prosjekter :) Ha en riktig god helg der ute :)

5 kommentarer:

Unknown sa...

Så flott gave du har fått, toppen kommer til og bli lekker :-)
Ha en fin dag i solen :o)

gyldenkron sa...

Så herlig gave, heldige du. Og den toppen kommer til å bli utrolig fin. Herlig nessie og karius også

sipusa sa...

Sånne gaver er så koselige å få! Helt overraskelse og nydelig innhold:-D

Fine skjerf du har laget, og skikkelig stilig topp! Moro å lage eget design ja:-D

amylin sa...

Så herlig gave og den sommertoppen ser veldig fin ut!

Anita Tørmoen sa...

Du er jammen heldig. Flott gave:) Fine skjerf har du også laget:)