fredag 14. januar 2011

Se hva jeg har byttet til meg :)


 Jeg har gjort en byttehandel med Lykke og hadde det ikke vært for at jeg har ører hadde nok smilet gått helt rundt :)) Vi avtalte å bytte et par pulsvarmere med den vakre sjalsnålen dere ser her. Og da hadde jeg vært fornøyd, men se hun har lagt opp i det vakreste ametyst armbånd, en liten godbit ogen liten bok som heter "Den Grønne Portefeuille" Det er en kopi av en bok med akvareller gitt av svigermoren til  en ung dansk lege som skulle på en flerårig studiereise som startet i 1815. Akvarellene avbildet de områdene han og hans kjæreste var så godt kjent med.
Lykke du har truffet veldig godt, du er en menneskekjenner :) Tusen tusen takk :) Det ligger noe ekstra til deg også i pakken som kommer i posten :)


P.s. Smykkene har en enda dypere og vakrere lillafarge i virkeligheten, det er bare kameraet mitt som ikke klarer å gjengi dybden i fargene.

7 kommentarer:

LilleAsk sa...

Nydelig sjalsnål du har fått byttet til deg. Og virkelig et lekkert armbånd du også fikk.
Ha en fin helg.

minon sa...

Skal si du har gjort et godt bytte! kjempefin sjalsnål!

Ha en fin helg!

GURO sa...

Så herlig. Slike nåler er umulig å få tak i nå er jeg misunnelig

GURO sa...

takk for tipset

Anita Tørmoen sa...

Så bra bytte:) En slik sjalnål kunne jeg også ønsket å bytte til meg:))

violykke sa...

Jamen jeg er også meget glad for det jeg fik i bytte :0)

Unknown sa...

takk for koselige kommentarer alle sammen og Lykke: Jeg er glad for at vi begge er fornøyd med våre bytter, det har vært kjempekoselig å lage noe som man vet blir satt pris på:)