torsdag 6. januar 2011

Byttehandel, bursdagsgaver, Selbustrikk , mye snøøøøøøøø og nytt forum

Fordi jeg ikke kan begrense meg tyter det ut temaer på innleggets overskrift i dag ;) De sorte pulsvarmerne i Drops Alpaca til byttehandelen er ferdige, skal bare feste tråder så er de klar for en liten flytur til Danmark, må bare innhente en liten adresse først.            I november strikket jeg tovede votter i lilla og da  var det noen som var litt større som ønsket seg slike til bursdagen sin, garn er kjøpt inn og den første er i gang, garnet er Rauma Finull og jeg strikker med dobbelt garn, litt forsiktig toving så skal de nok passe fint til en voksen hånd også.                                            Etter at jeg strikket mine første Selbuvotter før jul fikk jeg litt blod på tann og har lyst på flere utfordringer og da kommer mitt nyinnkjøpte hefte - Selbustrikk- fra Rauma, til nytte. Men det er en ting jeg stusser litt på og det er hvorfor jeg synes herrevottene har finere mønster enn damevottene? Noen andre som også synes det? Virker liksom mer gjennomførte, har kanskje med maskeantallet å gjøre kanskje?
Så må jeg vise fram hva kong Vinter har brakt oss det siste halvannet døgnet, innpå 40 cm med snøøøøø. Godt at det er mannen min som er glad i å måke ;) Selvom jeg nok kunne trengt trimmen. En liten søt gutt(synes mamma'n i allefall) fikk fri fra barnehagen i dag og lagde den fineste snøhule :)
Ellers har http://mimounashobby.sprayblogg.no/ fristet med et nytt strikkeforum jeg kan bruke tid på og adressen skal dere få her : http://www.strikkeverden.net/. Det blir spennende å følge med også der, alle er velkomne der også våre kjære medbloggere fra våre naboland :)  Sender samtidig en hilsen til Marie som ha lagt igjen en kommentar på pulsvarmerene jeg har designet. Den gikk rett i hjertet Marie, kjempekoselig om jeg kan ha gjort en forskjell for deg. P.S. Se over oppskriften en gang til, jeg oppdaget en liten feil i mønsteret og har nå rettet den:)

4 kommentarer:

violykke sa...

Åh det lyder dejligt, jeg har svaret på din mail. Jeg kender ikke det strikhæfte men syntes de vanter du viser er super flotte ♥

GURO sa...

så bra,endelig har du også startet med selbustrikk. når det gjelder vottene og herre mønster dame mønster, har jeg funnet en del fotte dame votter også, men selvfølgelig har du maske antallet. ta deg en tur på biblioteket, de har en del bøker på det der også!!!

Anonym sa...

Det strikkehefte så flott ut! Det er gøy å strikke votter.
Flott blogg!

Vilma sa...

har hæftet , der er mange flotte ting i , og jeg giver dug ret : de flotteste mønstre er til herre..haha :-))

Klem Vilma