fredag 3. september 2010

Jeg deltar i fotokonkurranse

I dag våknet jeg halv 7 og sto opp selv om det  er lørdag. Er noe mørbanket og støl med blåmerker på rompa ( som forventet) etter mitt første besøk hos naprapat i går. Han er jo rene heksedoktoren, ting falt veldig fort på plass. Ute skinner sola og duggen ligger frisk på terasserekkverket, bare en liten luftende bris . I hånda har jeg strikketøyet og koser meg med en kaffe latte.  Dettte tegner til å bli en god dag :)   For noen dager siden la jeg inn dette bildet av min manns 42 årsdag i juni som årets sommerbilde på Pearl Friends sommerkonkurranse- synes det passet så godt som årets sommerminne da sommeren jo stort sett regnet bort :) Hvis dere har lyst til å hjelpe meg med å stemme bildet videre blir jeg veldig glad. Men det er opp til dere om dere liker bildet da. Ha en fortsatt god lørdag :)

5 kommentarer:

gyldenkron sa...

Da har dere min stemme. Det var jo et herlig bilde. Synd sommeren deres har regnet vekk, vi har ikke hatt det så ille i vest i år.
Ha en deilig lørdag

Smarie sa...

Hei Kristin, høres ut som om du har en fin start på dagen, kaffe og strikketøy er en god start. Flott bilde du har tatt, sier jo litt om været i sommer. Du har da fått min stemme! Ha en fortsatt fin helg.

GURO sa...

så utrolig kult bilde av herr kristins strikkeblogg .-)
stemme har dere fått av meg også

Helena sa...

Jeg har stemt på ditt bilde, ikke i tvil at det er bra. Gi meg din adresse så ska du få premie for forslag om norgedukken.

Trillemor sa...

Så har I fået min stemme også:) Hvilket herligt billede;)