tirsdag 31. august 2010

Overbelastet

                              

Den siste uken har jeg vært hjemme. Ikke etter en overbelastning av kontoen, men av ryggen. Jeg gjorde en undelig bevegelse og der satt den, smellen i ryggen. Ut på tur aldri sur sa legen i dag, kanskje et besøk hos naprapat vil gjøre deg godt. Og hjemme skal jeg være en uke til.  Dette er arbeidet jeg har gjort siden siste innlegg, pluss en rosa klut til som allerede er i bruk. Jukser litt, ble litt lei av sokkene ;) Har aldri heklet kluter før, men det blir ikke siste gang heller, mannen min elsket nemlig de klutene, beste vi har hatt sa han.  Heklet i babybomull fra Gjestal på krok nr. 4. Sokken du ser er en kloning av Fabel fra Drops og Ida strømpegarn fra Europris. Under her har jeg endelig fått gått igang med toppen til Karoline. Den blir i ca str 10-12 år og skal lages etter mitt eget hode. Vurderer litt å lage salgsoppskrift av den men får tenke litt på det, er ikke bare bare på drive å oversette til engelsk osv he he.  Garnet heter Viking Milk og det er første gang jeg strikker av dette garnet som er utrolig mye bedre å strikke av enn vanlig bomullsgarn og såå mykt. Så følg med, plutselig er den ferdig. Gleder meg :)

6 kommentarer:

Skribenten sa...

Jeg kan også godt lide kludene :-) Måske jeg skulle forsøge selv også?

UHH det gør så ondt når ryggen ikke duer, og jeg ønsker dig rigtig god bedring.

Knus Henriette :)

Unknown sa...

Henriette: Tusen takk, i mitt yrke så må ryggen være på plass, hvis ikke kan jeg bare holde meg hjemme. Klutene er enkle, man hekler hele tiden gjennom den bakre masken, ikke gjennom begge to.
Knus Kristin

Anne-Britt sa...

Hei. Så mye flott det er i bloggen din :) Har du bare heklet fastmasker på klutene dine? Jeg strikker kluter og det er verdens beste :) Håper ryggen din er bedre.

Vilma sa...

God bedring Kristin , det er trælst at døje med ryg problemer , du må tage det lidt med ro. Fine klude iøvrigt :-)

Sisselshverdag sa...

Hekle kluter har jeg aldri gjort, det må jeg prøve en gang :D
Så nydelig mønster på tunika`n blir spennende å se den ferdig.
Synd med ryggen din da, håper du blir fort bra. God bedring. Klem.

Ha ei flotte helg :D

GURO sa...

det seer ut til å bli fint til frøkena.. hadde også tenkt å hekle slike kluter, men har ikke kommet lenge ren tanken..

håper ryggen er bedre etter naprapeut timen.. tvi tvi