onsdag 8. september 2010

Garnbytte og premie

Jeg har byttet garn med henne her og for et bytte :) Over 700 gram med deilig bløtt silke og bomullsgarn for ikke å snakke om at jeg også fikk et nøste Arwetta og 4 bunter med Holst supersoft som en ekstra overraskelse :)  Det var et kjempeflott bytte og en deilig overraskelse Henriette. Tusen tusen takk. Jeg tenker at det blir gutten min på 5 år som skal få nyte godt av disse garnene, det har lett for å bli storesøster som blir strikket til :)
I går hadde Helena en giveaway til de 5 første som kommenterte og foreslo hva hun skulle gjøre med håret og sko til hekledukken Nora. jeg var en av dem og som takk skal jeg få en hjemmelagd ting i posten om ikke så lenge det blir artig.
Ryggen er også bedre nå og det blir en tur til han som skal brekke den opp imorgen igjen he he. Og om dere vil hjelpe meg å stemme på bildet under blir jeg veldig takknemmelig :)  Bare trykk på denne linken :)            Årets sommerbursdagDet var i planen at vi skulle grille pølser i denne bursdagen og rett før grillingen startet slo regnet og kjempeblåsten til og var vel et forvarsel om at alt regnet vi skulle få i sommer he he. Var i det minste lett å stelle sommerblomstene i år da, de ble ikke påvirket så mye av vanningsrestriksjoner  i år :)

4 kommentarer:

Skribenten sa...

Hej Kristin :-)

Det ser faktisk ud af meget når det sådan ligger der og breder sig hihi. Er så glad for at du kan bruge det, og venter i spænding på at modtage garnet fra dig. Uhh det er herligt med pakker ikke?

God fornøjelse med det og knus
Henriette

Smarie sa...

Hei Kristin, så mye lekkert garn du har fått ;o)))

mimouna sa...

Så mye deilig garn!

Bildet sa vel det meste om sommeren vi har hatt. Deilig at vi har en liten Indian Summer nå da, vi trenger litt sol og varme før vinteren.

Unknown sa...

Deilig med garn ja, klør i fingrene etter å starte :) Godt med høstsommer ja, det trengte vi:)