torsdag 12. august 2010

Norheim jakker og merking av disse

Til en annen gang håper jeg at dere som produserer Norheim jakker til barn kan spandere et hvitt skrivefelt i jakkene slik at slike uhell ikke oppstår igjen. Når man betaler en del kroner for jakkene er det greit å kunne merke dem med navn. Jeg trodde at det skulle bli vellykket  å stryke på et merke, for jakka tåler en viss varme står det på vaskelappen. Men dengang ei, hull i jakka og fortvilet 5 åring ble resultatet. Tenker litt med grøss og gru på unger som kommer for nærme leirbålet når jeg ser dette resultatet. Er fornøyd med Norheim ellers, men dette ble litt trist... Har sendt en mail til GSport om dette og håper at de kan bringe beskjeden videre.

5 kommentarer:

GURO sa...

uff da.. forstår at han ble lei seg.....

Cloudberry sa...

Huff ja. Får en til å tenke på om klærne til barna er laget for å være nær varme eller ei...
Og så minner det meg på om at jeg ogaå burde begynne å stryke på merkelapper før skole og bhage start i neste uke *sukk*

Smarie sa...

Uff...ikke bra..håper du får kompensasjon for dette.

Ligger en liten utfordring til deg hos meg ;o))

Fru Keilegavlen sa...

Oi, så utruleg kjedeleg!! Ikkje bra at kleda toler så lite varme...

Unknown sa...

Jeg skulle vel svart på dette for lenge siden men, Gsport svarte aldri, noe de godt kunne gjort og barneklær burde i større grad vært tilsatt flammehemmende stoffer, men det går kanskje utover noe annet igjen. Pris feks, ikke vet jeg. MEN TURKLÆR BURDE TÅLE LITT SYNES JEG.