søndag 1. juni 2014

Erstatning fra Vikinggarn, strikket vestfoldbunad, 198 yds of heaven sjal,theogenseren og i heart lace-sjal

 Da er det igjen lenge siden jeg har kommet med noen ord her på bloggen, liker meg så godt på instagram pga den umiddelbare kontakten med følgerne. Men jeg er ikke klar for å legge ned bloggen så her kommer den siste mnds nyheter.

Da det ble klart at matrosdressen måtte sendes inn til Vikinggarn, som igjen måtte sende den til Kina som reklamasjon, fikk jeg velge 1 kg valgfritt garn som erstatning. Etter erfaringen med babygarnet, og for å få dekket de faktiske utgiftene jeg hadde hatt og et lite plaster på såret valgte jeg garnet Viking Alpaca Silk. Har i skrivende stund ikke prøvd det enda men gleder meg til å ta fatt. Så vVikinggarn ordner opp når noe blir feil :-) Som 17.mai antrekk måtte jeg derfor velge bunaden jeg strikket til storebror for 8 år siden og som han også brukte ifjor på 17.mai. Strømpene satt som et skudd i år, de og bunaden er strikket i str. 2 år.

 
Etter matrosdressen satte jeg igang med et par sokker men syntes det ble litt kjedelig så da strikket jeg dette sjalet som heter 198 yds of heaven. Det var lettvint å strikke og kommer nok til å strikke det igjen en annen gang. Garnet er et bomullsgarn fra Schoell og Stahler og heter Limone.
Etter sjalet strikket jeg theogenseren fra Den store guttestrikkeboka i  Drops alpaca. Jeg la til et par masker slik at jeg lagde meg en 3 års størrelse på genseren da størrelsene er laget i 2,4,6 år osv i str.
Så har jeg endelig tatt meg råd til å sprette en wollmeise twin. Vet ikke helt om det er et verdig prosjekt men sjalet heter  I heart lace ,ravelrylink og er en strikkealong på facebook. Garnet er nydelig i fargene men jeg synes det vrir seg endel. Jeg vet i skrivende stund ikke hva mitt neste strikkeprosjekt blir, men den som lever får se :-) Ha en riktig god junimnd :-)Jeg prøver å ta noen bloggbesøk nå for jeg savner jo å lese litt mer utførlige beskrivelser når jeg ser alt det flotte som lages :-) men det hadde vært ille kjekt med sånn like knapp på alle blogger, for det er jo ikke alltid man har en dyp velfundert kommentar å komme med.
Klem fra Kristin3 kommentarer:

Fru Keilegavlen sa...

Så mykje flott! Og så fantastisk at Viking garn ordnar opp. Det er jammen meg ikkje alle som gjer det. 198 yds of heaven har eg og strikka ein del av. Kjappe og greie. Ønskjer deg ein kjempefin kveld og ei flott veke!

Finnskoghuldra sa...

Så mye flott du har strikka! :)
Og så fint gjort av Viking garn å gi det ett plaster på såret, det er det ikke alle som gjør :)
I heart lace har jeg akkurat strikka i en annen facebook along, det er morsomt! :) Må da tillegge at det er mitt aller første sjal, så hva vet jeg egentlig om hva som er morsomt og ikke i sjalverden ;)

Håper du får en fantastisk dag :)

Monstermønster sa...

Så synd at du fikk et plagg ødelagt, det er ikke bra. Men bra at Vikinggarn tar det på alvor og gir erstatning, det er ikke alltid en opplever.