lørdag 23. april 2011

Ferdig med Lacy Baktus og i gang med Stockholm Scarf, og jeg har hatt flaks igjen :)

Da er påska godt igang og  her hygges det etter at det meste av husarbeide og oppussing var ferdig på onsdag. Da hadde vi nemlig satt en deadline slik at vi at vi kunne kose oss de siste 5 dagene uten stress og mas :) Påskeriset over her er pyntet med kyllingene jeg vant i Hobby og turboksmammaen sin Give Away og eggene jeg fikk i Operation Påskeglad. Snopet er snart momset opp ;) Som om det ikke var nok som den lykkens pamfilius jeg er har jeg jammen vunnet en ekstra premie hos
Mona's verden -også kalt strikkesnuppa. Tusen takk alle sammen :)
På hemmelig venn nå i desember fikk jeg 100 gram med den bløteste Alpaca fra Krøllemikkel. Den blir nå til et Stockholm Scarf og oppskriften finner du her. En annen som har strikket dette skjerfet er henne her og hun har laget en litt annen versjon av det.


Nå er også mitt Lacy Baktus ferdig,
 og det er av garnet Viking Milk and Honey som jeg fikk nå til påske av Dagny:)
Nyt de siste dagene av påsken alle sammen, her i Østfold er  sommervarmen på plass og den skal vi feire med reker med tilbehør i ettermiddag , så lammet måtte vike i år. Og i går bakte jeg 50 boller og 30 kanelsnurrer så noe søtt skal vi få i oss også ;) Håper at jeg snart skal kunne komme tilbake med det ferdige resultatet av Stockholm Scarf :)

3 kommentarer:

Sisselshverdag sa...

Så lurt å sette av dager til avslapning :D og så flinke dere er som kom i mål til rett tid.
Det sjalet ble veldig fint og det skal bli morsomt å se det andre (Stockholm Scarf) ferdig.

Ha en fortsatt koselig påske :D

violykke sa...

Sikke meget du har fået lavet 0

strikkedilla sa...

Så fint dette ser ut til å bli.