mandag 13. juni 2011

Award

Min blog er normalt awardfri , men ingen regel uten unntak heter det seg. Jeg har mottatt en award av Helle Jescika og føler meg veldig heldig som ble valgt ut til å motta den.  Jeg skal besvare spørsmålene og så sender jeg den videre til alle dere flittige bloggere som har lyst til å bringe den videre.

Spm.1 Hvorfor blogger du ? Jeg begynte vel å blogge fordi jeg leste forum som Hobbyboden og lignende og en av de første som inspirerte meg var denne sambygdingen Silja Devine. Den gangen hadde hun en helt annen blog men byttet etterhvert til wordpress for det var mest hensiktsmessig for henne.

Spm.2 Hvilke blogger følger du ?

Jeg følger ca 150 blogger sporadisk og de 25 siste som oppdaterte finner du på siden her :) Og det er mange dyktige bloggere der ute :)

Spm.3 Hva e din favorittfarge?

Det er lilla, men også grønn, blå, oransje og rød er flotte.

Spm.4  Hva er din favorittfilm?

Der spurte dere vanskelig gett. Liker Ringenes herre, men er også alltid klar for litt søtsuppe romantikk og dramafilmer. Historiske filmer og en god dokumentar i ny og ne, så nylig en om en som jaktet på Bin Laden, den var knallgod, en får litt perspektiv på hvor godt man har det i Norge da ja.

Spm. 5 Hvilke land vil du besøke og hvorfor?

Danmark : Fordi det er deilig å være norsk i Danmark. Savner Hellas, sommer sol og masse historie, er midt i blinken for meg. Ellers så står Italia, England, Irland, Skottland og kanskje også Færøyene og Island som interessante land. For det meste på grunn av naturen og historien, men skulle jeg ramle over et godt garnkjøp så tar vi med det også.
Da sender jeg stafettpinnen videre til dem som vil :)

Ingen kommentarer: