mandag 21. februar 2011

Reglene for Operation Påskeglad er klare :)

Da har vi fått tillatelse av Stine Jørgensen til å legge ut reglene for Operation Påskeglad på bloggen vår, spre gjerne linken til min blogg:
Her kommer reglerne for 2011
Trin 1:
Send en email med dit navn og din postadresse til operationpaaskeglad@gmail.com inden midnat fredag den 4. marts hvis du gider lege med. Mærk din email med “Operation Påskeglad” . Hvis du IKKE ønsker at sende din påskepakke til udlandet, bedes du TYDELIGT gøre opmærksom på det i din mail.

Alle informationer lover jeg naturligvis bliver behandlet fortroligt og dine oplysninger bliver KUN givet til den jeg sparrer dig med - den person du skal glædes med en påskehilsen fra. Hvis du pludselig oplever at det vælter ind med obskure tilbud om brystimplantater, Viagra eller gevinster så store, så du er fristet til at opsige dit job, skal du vide, at jeg ikke har det mindste med det at gøre! Du er fuldstændig anonym og vælger selv, om du vil afsløre din sande identitet for din påskeven eller om du vil lade ham/hende stege i eget fedt, mens de gætter i vildskab.
Trin 2:

I løbet af weekenden sætter jeg mig med en god kop the, lidt chokolade, god tid og forhåbentlig en frygtelig omfangsrig bunke legesyge mennesker, som jeg så tildeler deres helt private “Operation Påskeglad”-partner.

Trin 3:

I løbet af søndag 6. marts vil alle legesyge glædesspredende deltagere modtage en email med oplysninger om hvem de skal glæde med en påskehilsen. Alt foregår i fuld diskretion og al hemmelighed, så ingen ved på forhånd hvem de får lov til at glæde.

Trin 4:

Kom ud af starthullerne. Du skal erhverve den ultimative chokoladepåskeharetingest (eller hvad du nu finder passende) så det nytter ikke at komme for sent til hylderne, for der er rift om den slags. Flere detaljer omkring hvad der kan godtages som påskeharehilsen følger nedenfor. Og du kan jo sagtens gå i gang med indkøbene med det samme, så det eneste du mangler til sidst er navn og adresse på den heldige modtager. HUSK lige at få sendt din hilsen af sted i tide. Jeg ville blive frygtelig ked af det, hvis jeg fik en email fra en person som stadig ikke havde andet end en lang næse efter påske…

Trin 5:

Kom hjem fra arbejde og find en fantastisk Operation Påskeglad - pakke på dit dørtrin. Sæt dig med en kop af dit foretrukne, pak den op og se hvordan himlen bliver blå, solen begynder at skinne og glæden breder sig i hele din krop…

Retningslinier:

1. Påskehilsenen behøver ikke være af chokolade, hvis du hellere vil sende noget helt andet. Det kan være et stykke håndarbejde, legetøj, 20 hårdkogte æg (du er så diskvalificeret til næste år), 3 ruller toiletpapir med påtrykte påskeliljer, 20 forårsløg til haven eller hvad din fantasi nu byder dig.

2. Det du sender behøver heller ikke være brunt eller gult. Der skal være plads til lidt kunstnerisk frihed.

3. Du kan UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER sende levende harer, kaniner eller kyllinger. Gør du det, sender jeg samtlige dyrevenner direkte til din adresse og jeg fodrer dem inden med sort maling på sprayflasker. Så er du advaret!

4. Du kan HELLER IKKE UNDER NOGEN OMSTÆNDIGHEDER sende DØDE harer, kaniner eller kyllinger. Det her skal være sjovt og skabe glæde hvor det når frem.

5. Der er en udgiftsgrænse på 50 kroner max. Det skulle række til en rimelig fornuftig forsendelse og du SKAL ikke bruge alle pengene - det er bare grænsen. Bruger du flere, kommer du i Helvede. Måske.

Nu håber jeg ikke, at jeg har glemt noget - hvilket jeg sikkert har. Skulle det være tilfældet er du velkommen til at emaile mig med spørgsmål.

Sådan! Nu mangler vi bare, at du melder dig i en fart. Jeg glæder mig til det vælter ind med mennesker, som har lyst til at udveksle påskehilsner. Jeg sidder ved postkassen og venter!

PS - du kunne gøre det her sjovere ved at sprede budskabet. Oppe i toppen af siden findes der et logo, smukt kreeret af Liselotte - brug det endelig på din egen blog og link tilbage her til gruppen på facebook! Tak skal du have :-)/Stine

 Så da er det bare å melde seg på, og husk, alt foregår med postsendinger så det er ingen begrensninger på hvem som kan delta :) Jeg kommer til å klistre også denne oppe på høyre side i bloggen min så kan dere komme tilbake til reglene når dere måtte ønske :)

1 kommentar:

Anita Tørmoen sa...

Dette er det sikkert mange som vil være med på - synd man bor så langt unna...