lørdag 20. november 2010

Byttegarn fra Danmark, Tappan Zee og julegive away


 Tidligere i høst byttet jeg garn med henne her, et nydelig menneske som dessverre sliter  for tiden, håper at hun får det bedre snart. Resultatet ble denne genseren her, jeg fikk 200 gram Holst garn av henne i blå og grønntoner og skjøta selv på med et nøste grått Bris som jeg fikk for en stund siden på Hemmelig Venn på Hobbyboden. Jeg brukte en oppskrift fra Drops garn, men siden den var i Alpaca måtte jeg bruke str 12 år på maskeantallet for å få en genser som ble ca str 8-9 år i str. Enda har jeg nesten 5o gram igjen av garnet, det er  utrolig drøyt.


            
Da ble også jeg ferdig med min Tappan Zee med knapper isydd osv, men jeg synes den er veldig vid over skuldrene, mulig at jeg skulle gått ned en str og pinne str, vurderer å bruke samme grunnoppskriften siden, men med litt annet mønster så jeg må nok det da.
Her er sannheten, sånn ser jeg ut nå :
Jeg har også strikket votter av Jul på Månetoppen oppskriften og her er både rødnisse, grånissen ved havet og purpurfargen representert  på en gang, jeg har tatt bilder før og etter toving.
'
 Og så har jeg vært hermegås og kjøpt boka alle snakker om Julekuler fra Arne og Carlos, derav garnet i finull. Garnet i tretråds skal det strikkes votter med fingerløyse av, det har jeg aldri gjort før og er spent på det også.
Ellers vil jeg bare minne på at jeg har en jule give away i innlegget rett før dette eller du kan klikke på bildet på høyre side så vil bildet komme fram med en gang. Håper riktig mange har lyst til  delta. Ha en fortsatt fin helg :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vakringene <3
Jeg vet ei som ønsker seg slike lilla votter til bursdagen sin:)
Kjempeflink er du:)
Masse fint i den boka.
Jippi, nå er det bar en time til vi sees.
Glad i dere. Klem

Fru Keilegavlen sa...

Nydeleg gensar og ein flott gutt!! Flott topp til deg og. Spennande med julekuler. Ønskjer deg ei fin helg.

Skribenten sa...

Jeg er vild med dine vanter :) Og bogen den gad jeg da godt at man kunne få her i landet :)


Du er en dejlig og smuk kvinde Kristin, især med den røde vest.

Knus Henriette

Wenche/chawo sa...

Så mye fint du har laget.Likte veldig godt toppen.

mette b sa...

Hvor er vanterne bare skønne og vesten er rigtig fin, synes jeg :)

Du er dygtig med strikkepindene.