søndag 18. juli 2010

Pakke fra Hv på Hobbyboden og et minigarnkjøp

Så har jeg kommet hjem fra ferie og der fant jeg en pakke fra min hemmelige venn på Hobbyboden. Og for en pakke, hun hadde laget en søt eplebeskytter til meg og sendt med både garn, mønster og en knapp til å lage en slik en selv :) I tillegg fikk jeg 4 nøster Juvel, et godt tykt garn jeg ikke har strikket med på  mange år men som jo er så deilig og mykt. Og jeg har en gutt som snart blir 5 så det er jo perfekte farger til ham. I tillegg hadde hun sendt med en oppskrift på noen kjempelekre rosevotter. De skal det bli noe av, garantert. Og som ikke det var nok fikk jeg et søtt Tilda skrin med både kaffe og noe søtt oppi, og det skrinet passer jo perfekt til trestrikkepinnene mine :) En helt perfekt gave spør du meg. Tusen hjertelig takk Briti, du gjorde dagen min kjempeflott :)
Under her ser dere et mini innkjøp jeg foretok av garn på Putten på Hafjell. Bare garn jeg ikke har prøvd og et meget moderat ferieinnkjøp synes jeg at jeg fikk til her. Sandnes Mini palett skal en vakker dag bli til sjal, det rosa Viking garnet blir en topp til 8 åringen og regiagarnet blir nok sokker til minstemann :) Ferie har jeg fortsatt i 2 uker og det skal bli herlig å feriere her hjemme også :)

5 kommentarer:

medina sa...

Flott gave du har fått!

Smarie sa...

Så flott gave du har fått Kristin ;o) Kos deg med den! Og lekkert garn du har kjøpt.....gleder meg til å se resultater av alt ;o) Ha en flott uke!

Trillemor sa...

Skønt med garn. Det kan man vel aldrig få for meget af. Håber du nyder din ferie:)

sipusa sa...

Så flott å komme hjem til gave i posten da:-)
Ang mitt innlegg så er det ingen test nei;-)

Brit Strikkenerd sa...

Glad for at du likte gaven, håper du får glede av noe av innholdet. Fortsatt god sommer til deg:)