lørdag 3. juli 2010

Bestemorrutene mine

Jeg hadde hekla 9 sånne store ruter og festa de sammen og syntes ikke det ble noe pent, så nå er jeg igang igjen, med disse små rutene og en trådfestemani uten like. Vet at jeg ikke har lyst til å sitte med 150 slike ruter som jeg må feste trådene på i ettertid. De store rekker jeg opp og bruker til de små. Men bak på putetrekka må jeg vel kunne hekle noen store ruter tenker jeg, så jeg ikke blir helt motløs. Ser at dette blir litt mer et langtidsprosjekt en jeg setter pris på. Men jeg får vel bare gå på videre. Fortsatt god helg :)

3 kommentarer:

Vibbedille sa...

Dette r et herlig prosjekt! har flere slike! Herlige farger du bruker!

Kos deg og ha en herlige kwell!

Klem Vibbedille ;))

Strikkemari sa...

Så flink du er som fester tråder etterhvert. Holder på å lage et lureteppe med slike bestemor ruter, og jeg startet så pent og feste tråder på et par stykker og det var det, resten ligger nå der og jeg bare venter på et under som går på det og feste tråder. Det verste er vel at jeg bare må feste etter på, da jeg faktisk har tatt på meg å lage det til andre. Må bare si at de fargene du har gjør meg glad. Baksiden på puten kan du jo også lage i et helt stykke i stede for å lage flere små ruter. Måtte bare kaste ut en ide til deg

Åse

Unknown sa...

Takk Vibbedille og Strikkemari, et helt bakstykke virker som tingen ja Åse, hari ikke lyst på ørtogførtiruter der også. Fortsatt god sommer ønsker jeg dere damer :)