mandag 10. mai 2010

Feiring og livets ups and downs

Jeg har blitt feiret i helgen, vi slo to fluer i en smekk da jeg og familien min besøkte min kjære bror og hans fine familie i Ski. Det er ham og min mor dere ser på bildet. Se så fint de har pyntet for meg :)

En hyggelig overraskelse fikk jeg også fra svigerforeldrene til broren min. Se så lekkert denne pakken fra Dorothea interiør og klær (http://www.dorothea.no/)  er pakket inn. En nydelig boks med inskripsjonen "Welcome A friend is a loving companion at all  time".

Datteren min på 7(snart 8) har tatt et par nydelige bilder av noen av blomstene jeg plantet ut i helgen. Så nå skal jeg prøve å nyte resten av bursdagen. 


Som så mange andre har jeg det slik noen dager. Dager man har vondt i magen og ikke så mye å gi til omgivelsene og i dag er en slik dag. Men det er ikke noens feil, ingen som har vært kjipe og leie, det bare er sånn, jeg kan svinge enormt på en dag. Men det må jeg leve med. Men jeg håper dere fortsatt får en fin
dag.
(Bildet har jeg "lånt" av Angus Campbell, fy meg).

5 kommentarer:

Hege sa...

Så ut som en flott feiring. Er ikke noe godt når man har slike dager som du har hatt nå. Vet så alt for godt om de dagene.. Ene dagen kan man være helt på topp, og alt er bare fryd og kos. Mens neste dag, eller senere samme dag, så er man så langt ned i kjelleren som man kommer. Det er ikke noe årright :(

Sender deg en stor klem

GURO sa...

gratis med dagen og koselig feiring... hva skal man si. håper at de down dagene blir får og ups mange


klem

Tess sa...

Gratulerer med vel overstått og takk for hyggelig hilsen på bloggen min.
Nyt våren med alle vakre blomster. Her våknet vi til snø i dag.

KDS sa...

Gratis :)) Dejlige stemningsbilleder. HÅber ikke dine downs er for lange og hårde.. sender tanker.

Unknown sa...

Karina, Hege og Guro :Jeg er veldig opp og ned og sjelden er downs veldig langvarig, men jeg kan ryke rett i kjelleren i noen timer og neste morgen er det lysere, men det går heldigvis i perioder. Vet ikke hva jeg skulle gjort hvis jeg konstant var nede, for det er tøft nok det jeg opplever synes jeg om det ikke skulle vært verre.Og tusen takk for hyggelige hilsner, det setter jeg pris på :). Tess: Tusen takk for hyggelig hilsen, livet hadde vært trist uten vakre blomster og ja, jeg er også gør lei av snø så det bør ikke komme mer he he :)