onsdag 28. august 2013

Fjelltur, bloggpremie,garnbytte, armbetennelse, lesing og sokkebestillinger.


Som overskriften sier omhandler dette
innlegget svært mye.
I sommer var vi på Beitostølen og like i nærheten ligger Bitihorn, 1607 meter og for å klatre opp måtte måtte man forsere 525 høydemetre i til dels ulendt terreng. Som mannen min sa, det er en av de få gangene han har bedt barna være litt forsiktige ute i naturen. Som energimontør er han normalt ikke spesielt skeptisk til høyder. Noe undertegnede er ;-)

Eldstejenta er som ei lita fjellgeit og hopper fra sted til sted. At mellomstegutten ble med var en prestasjon av det uvanlige, han er nemlig mer skeptisk til klatring og langturer.
Det må da også sies at turen tok lang tid opp og ned fordi han var meget opptatt av alle de fine steinene som var der. Den flotte hjerteformede steinen med ulik struktur på begge sider tok han med hjem til mamma(smelt) for at jeg skulle bli glad :-) 
 
 

 Her er et bilde av minstemann som har rukket å bli hele 18 mnd og er ei skikkelig solstråle av en gutt.

Her har blogger gitt opp å krympe resten av bildene i innlegget mitt så dere får tåle noen større bilder framover.
Ikke klarer jeg å flytte dem heller så det får bli som det blir ;-).

Jeg var nylig deltaker i en giveaway holdt av
Snurpesnella. Jeg vant ikke på loddet, men jeg fikk jo slike maskemarkører som jeg ikke har noe av fra før av så jeg syntes det var Jackpot jeg :-)Tusen hjertelig takk Line, en innertier :-)

På facebook har de en gruppe om strikking, der var det en dame som etterlyste garnet Chili fra Sandnesgarn som nå har gått ut av produksjon for hun ønsker å kjøpe alle farger av dette garnet.
Jeg kunne fått penger for det men ønsket heller en garnoverraskelse og fikk hennes yndlingssokkegarn i retur. Som hun sa, ikke bare er det fint til sokker, men også til luer, gensere og barnehagebukser. Gleder meg til å strikke av dette garnet, har nemlig veldig god erfaring fra et par sokker jeg strikket i mellanraggi, de sokkene bare varer og varer.
Til slutt så får jeg vel klage litt, har fått betennelse i venstrearm og er hjemme fra jobb, da skal man vel strengt tatt egentlig ikke strikke, men bare må strikke litt for jeg har fått en bestilling på 6 par sokker via en facebook side og da bør det joe være en viss progresjon så hun får sokkene snart;-). Ja, jeg tar på meg litt bestillinger nå, men bare i småskala, liker å ha kontroll på det jeg driver med :-) Om du skulle være intressert i å bestille småtterier som luer, votter, sokker kan du  jo ta kontakt på denne siden her : https://www.facebook.com/Kristinsstrikkeblogg .
 Jeg vil tro at jeg ligger midt på treet når det gjelder pris. Det er hobbyen min så det skal være for moro skyld og ikke noen viktig tilleggsnæring, men samtidig så arbeider heller ikke jeg gratis :-)

Og så leser jeg  Toni Morisson for første gang og må si at dette er kvalitet ja, kvalitet fra første linje. Dette er debutromanen hennes fra 1970 men er så godt skrevet at det ikke er noe problem å sette seg inn i denne i dag, den kunne like gjerne vært gitt ut i år.

Da får dere ha en fortsatt fin uke. Dette var jammen innlegg nr. 200, tida går ja :-)

Klem fra Kristin

Ingen kommentarer: