tirsdag 4. desember 2012

Cillit Bang Active Foam- ikke sponset innlegg

Jeg jobber som hjemmehjelp i kommunen jeg bor i og da er man naturlig intressert i produkter som gjør ting rent. For 14 dager spurte en av mine hyggelige brukere om jeg hadde prøvd dette produktet og sendte med meg resten av sin flaske. Jeg har aldri vært så nær en *vaskeorgasmisk* opplevelse-jeg trodde mitt dusjkabinett var noenlunde rent men den gang ei. Møkka rant rett og slett ned fra veggene og den hersens kalken som alltid er så lei å få vekk forsvant med noen små gnikk med en microfiberklut og jeg skal ikke nevne hvordan kluten så ut etter å ha gnikket på veggene. Endelig et produkt som holder det det lover-JIF Baderom kan bare gå hjem og vogge. Så er du i gang med julerengjøringa så er det bare å løpe og kjøpe, du blir garantert IKKE skuffa. Eneste er en litt stiv pris, men en kjede hadde nå ta tre, betal for to så jeg tok 3 sånne jeg hi hi.
 
På det håndarbeidsmessige plan kjøper jeg jamnt alt for mye garn om dagen og har alt for mange prosjekter igang. F.eks. satte denne dama meg i gang med luer her om dagen og jeg er nå igang med nr.2 av samme modell. Snakkes plutselig:-)

3 kommentarer:

solveig sa...

Takk for tipset! Eg har kjøpt nok produkt som ikkje held det dei lovar. Til no har eg sverga til Jif skurekrem som har mange bruksområde.

Marte sa...

hmmm... da blir det nok til at jeg tester denne. Dusjkabinettet vårt var nytt i april, men føler jeg ikke får vasket det pent nok. Er vel bare å teste produkter til man finner en favoritt!

Anonym sa...

Det er ikkje lett å finne produkt som faktisk held det dei lovar. Fint tips:)