søndag 15. april 2012

Og vinnerne er

Da har den høytidlige trekningen foregått og den første random.org trakk ut var nr. 13. Det loddet tilhørte Pillan og hun vant dermed 1.premien på bildet over her. Nemlig 1 nøste Sandnes Minipalett og to nøster Drops Alpaca.

Så satte vi igang en ny trommehvirvel og da sa random.org at nr. 3 hadde gjort seg fortjent til en premie og det ble marihøna. Nå ser jeg at Marihøna har fått en liten gutt for et halvt år siden så jeg kan alltids bytte til noen andre farger i Lima hvis det er ønskelig. Da håper jeg vinnerne tar kontakt på kontaktsiden min ute i margen med navn og adresse til mailen min så kommer premiene snart deres vei.

Jeg har strikket flere prematurluer i de siste helt til jeg på onsdag kveld kom på at min bestevenninne gjennom 35 år fyller 40 år om 2 uker. Så da surfa jeg på Ravelry litt og fant ut at jeg skulle strikke Haruni slik som Fru Keilegavlen har strikket her. Mitt blir i hvitt Drops Alpaca og så skal jeg få tak i en sjalsnål om litt, så nå skal det sprengstrikkes og forhåpentligvis snart blogges som ferdigstilt. Da ønsker jeg alle en ny flott apriluke om litt :)

1 kommentar:

Pernilla sa...

Jeg vant...., og det på nr 13!

Passer samtidig på og gratulere Marihøne med premie.
Jeg har sendt deg en mld på Ravelry. Ønsker deg en fin uke videre!
Pernilla