onsdag 24. august 2011

Kan jeg få litt hjelp til fargevalg???

neste søndag skal poden til min beste venninne konfirmere seg og vi er invitert. Jeg tenkte at jeg skulle bruke en kjole (JEG, det er helt utrolig, har ikke brukt kjole på snart 10 år). Kjolen er sort med sånn vaffelstrikk øverst, typisk sommerkjole egentlig. Og da er det å velge farge til denne saken som skal strikkes i Drops Alpakka og kidsilk på pinne 5 ( kjenner at jeg klør allerede). Jeg funderer på fargene mosegrønn, sort eller lilla. og hva ser ok ut på pinne 5 ( ikke noe som ser chunky ut, er chunky nok selv ) hvis jeg skulle velge et garn alternativ. Deadline er morgenen 4. september ;) så dere flotte bloggedamer hjelp. ( Tenkte kanskje jeg kunne bruke samme klær til dåp neste år i juni, med den som lever får se.)

6 kommentarer:

Marieki sa...

Åå så fin bolero!
Når det kommer til farger så har jeg ingen aning, hørtes fint ut alle de fargene egentlig. Jeg er veldig glad i lilla da, også er det kanskje greit med noe annet enn svart siden kjolen er svart?:)
Ikke mye hjelp i meg, men ønsker deg lykke til, den kommer nok til å bli nydelig uansett!! :D

Xhantippe sa...

Hei! Denne har jeg også strikket! Utrolig flott bolero det der. Jeg stemmer for noe fargerrikt garn jeg, hvis kjolen er sort! Men så liker jeg godt farger da..

Smarie sa...

Lekker bolero ;-) Hadde valgt lilla jeg da...men nå elsker jeg den fargen da. Skal en tenke litt på fargene som er inn i høst/vinter...så er jo lilla en av dem;o) Boleroen blir lekker uansett hvilken farge du velger Kristin, lykke til med prosjektet ;o)

Iryl sa...

Jeg ville også valgt lilla, men mosegrønt passer kanskje også godt til neste vår? Kommer litt an på grønnfargen. Ikke lett, spennende å se hva du velger :-)

Jordmor-Hanne sa...

Denne ser flott ut! Hvis kjolen er svart så ville je unngått å strikke svart bolero. Mosegrønn, dyp rød, brun er forslag. Je er desverre itte veldig glad i lilla, da må det helle mer over mot rødt eller dyp rosa. Takk for hyggelig hilsen en stund tilbake, koselig at det gror under hjertet ditt igjen! ;)Etter 2 tidligere snitt, så er det ingen vei utenom med den 3. Je merner je forklarte deg hvorfor en gang? Hvis itte får du bare spørre ;)

Trillemor sa...

Så fin en model. Til en sort kjole, kan man jo faktisk bruge hvad som hest. Jeg havde nok valgt noget farverigt evt. i en lilla nuance. Håber du får løst problemet:-)